Bakan Tekin'den Öğretmen Ataması Açıklaması

Bakan Tekin'den Öğretmen Ataması Açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzde ki süreçte MEB bünyesine engelli öğretmen atamalarının devam edeceğini aktardı.

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamaları süreci devam ederken, seçim öncesinde 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılmıştı. Atanan 45 bin sözleşmeli öğretmen göreve başlamak için Eylül ayını beklerken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına dair yeni bir açıklama geldi.

Bakan Tekin'den Öğretmen Ataması Açıklaması

Edinilen bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde engelli öğretmenlerle bir araya geldi. Engelli öğretmenlerin sorunlarını dinleyen Bakan Tekin, en kısa zamanda ek atama için çalışmalara başlanacağının müjdesini verdi.

Bunun yanı sıra öğretmenlerin sorunlarını dinleyen, talep ve önerileri alan Tekin, kurmaylarından sorunların çözümünü istedi. Son dönemde engelli öğretmen atamalarındaki artışın kendileri için umut verici olduğunu dile getiren engelli öğretmenler, yeni dönemde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlığa bu konuda güven duyduklarını söyledi.