Bakan Tekin'den DYK açıklaması geldi! Yeni dönemde ne değişiyor?

Bakan Tekin'den DYK açıklaması geldi! Yeni dönemde ne değişiyor?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öğretmenler odası sohbeti bu kez İstanbul Sabancı Öğretmen Evinde gerçekleşti. Önemli konulara değinen Bakan Tekin'den DYK açıklaması geldi. Peki yeni dönemde ne değişiyor? İşte detaylar..

Göreve geldiği günden bu yana öğretmenler ile iletişimini koparmayan Bakan Tekin başlattığı öğretmenler odası sohbetlerine devam ediyor.

Her ay bir şehirde belirlenen okulda öğretmenler ile sohbet eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öğretmenler odası sohbeti bu kez İstanbul Sabancı Öğretmen Evinde gerçekleşti. Birçok öğretmenin katıldığı sohbette önemli konulara değinen Tekin, DYK'lar hakkında açıklamalarda bulundu.

yusuf-tekin-aa-2062713.jpg

Bakan Tekin'den DYK açıklaması geldi

MEB bünyesinde sürdürülen DYK kursları ile ilgili olarak konuşan Bakan Tekin DYK'lar eskisi gibi olacak dedi. Bakan Tekin'in burada ne kastettiği merak edilirken, pandemi döneminde getirilen DYK kısıtlamasının yeni dönemde kaldırılacağını kastettiği tahmin ediliyor.

Bilindiği gibi yaşanan pandemi döneminde getirilen uygulamalardan birisi olan tüm derslerden DYK açılamaması olayı sona erecek. Yeni dönemde, pandemi öncesi olduğu gibi Bakanlık tarafından belirlenen tüm derslerde DYK'lar açılabilecek..