Bakan Tekin'den Açıklama Geldi! Öğretmenlerin Önlük Giymesi Zorunlu Mu Olacak?

Bakan Tekin'den Açıklama Geldi! Öğretmenlerin Önlük Giymesi Zorunlu Mu Olacak?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğretmenlerin beyaz önlük giyeceğini duyurdu. Peki Öğretmenlerin Önlük Giymesi Zorunlu Mu Olacak? Bakan Tekin'den açıklama geldi..

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, ortaya atılan beyaz önlük konusu öğretmenlerin en çok konuştuğu konular arasında girdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde önümüzde ki eğitim öğretim yılında öğretmenlerin beyaz önlük giyerek dersler gireceği yönünde açıklamaları oldu. Bakan Tekin'in bu açıklamasından sonra öğretmenler arasında en çok konuşulan konulardan birisi de beyaz önlük meselesi oldu. Peki Öğretmenlerin Önlük Giymesi Zorunlu Mu Olacak? Bakan Tekin'den açıklama geldi..

Öğretmenlerin Önlük Giymesi Zorunlu Mu Olacak?

Bakan Tekin, "Öğretmen Odası Buluşmaları"nda öğretmenlerin önlük giymelerinin teşvik edilmesi konusunun gündeme geldiğini kaydederek "Nihayetinde hem öğrencilerimizin hem velilerimizin hem de en azından öğretmenlerimizin büyük çoğunluğunun talebi doğrultusunda böyle bir uygulama başlatıyoruz. Bu konuda bir zorunluluk yok, teşvik ediyoruz." diye konuştu.