Bakan Tekin: ''Öğretmenlerin Yanında Yer Almaya Devam Edeceğiz''

Bakan Tekin: ''Öğretmenlerin Yanında Yer Almaya Devam Edeceğiz''
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin her durumda yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında yürütülen çalışmaları incelemek üzere gerçekleştirdiği il ve okul ziyaretleri çerçevesinde Bakan Tekin, 1988 yılında mezun olduğu Rize Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Bakan Tekin, ziyaret sırasında emekli öğretmenler Ahmet Ali Sarıhan, Fikri Günay, Nurettin Ödül, Ali İhsan Öksüz, Mehmet Büyük, Hızır Aktaş, Adem Külünk ve sınıf arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Görüşme sırasında, yetiştirdikleri öğrencinin Millî Eğitim Bakanı olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden öğretmenler, Bakan Tekin'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Bakan Tekin, bu noktaya gelinmesinin kolay olmadığını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği altında zorlu süreçlerden geçerek bugünlere ulaştıklarını ve Türkiye'nin eğitimini daha ileri taşımak için yoğun çaba harcayacaklarını belirtti.

Tekin, tüm öğretmenlere katkıları için teşekkür etti.

Daha sonra öğretmenler odasında okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Bakan Tekin, öğretmenlerle işbirliği kültürünü güçlendireceklerini ve yeni dönemde karar süreçlerine öğretmenleri dahil edeceklerini vurguladı.

Bakan Tekin, her şart altında eğitimcilerin yanında olmayı sürdüreceklerini vurgulayarak öğretmenlerin görüş, öneri ve beklentilerini dikkate alacaklarını ifade etti.