Bakan Tekin Müjdeyi Verdi! Bölgedeki Hizmet Puanları Arttırılıyor

Bakan Tekin Müjdeyi Verdi! Bölgedeki Hizmet Puanları Arttırılıyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, az önce yaptığı paylaşımda binlerce öğretmene müjde verdi. Tekin, deprem bölgesinde çalışmaya devam eden öğretmenler için bölgede hizmet puanlarının artırılacağı müjdesini verdi

Milli Eğitim Bakanlığı koltuğuna Yusuf Tekin'in oturmasıyla birlikte, MEB'de hareketli günler yaşanmaya başladı.

Özellikle deprem bölgesinde ki çalışmaları yakından takip eden Tekin, bölgedeki eğitime ve öğretmenlere özel ihtimam gösteriyor.

Geçtiğimiz akşam deprem bölgesinde ki öğretmenlere iller arası yer değiştirme hakkı tanındığını duyuran Bakan Tekin, şimdide yeni bir müjdeyi paylaştı.

Bölgedeki Hizmet Puanları Arttırılıyor

Bakan Tekin, iller arası yer değiştirme sonrasında bölgede hizmete devam etmek isteyen öğretmenler bir yeni müjde daha verdi. Bakan Tekin, deprem bölgesinde ki il ve ilçelerde bulunan okulların hizmet puanlarının arttırılacağını söyledi.

Bakan Tekin'in paylaşımı şu şekilde ;

Deprem bölgesindeki öğretmen arkadaşların yaşadıklarını ne yapsak telafi edemeyiz farkındayız. Ama elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz. Dün atama ve yer değişikliği takvimini yayınladık. Bölgedeki arkadaşlardan yer değişikliği yapmak isteyenlere takvimde öncelik verdik.

Buna rağmen yer değişikliği yapamayan arkadaşlar normal başvuru da yapabilecekler. Sorun gene çözülmezse süreç tamamlandıktan sonra yardımcı olmaya çalışacağız.

İkinci bir şey daha yapıyoruz. Tüm yaşadıklarına rağmen bölgede hizmete devam etmek isteyen, öğrencilerinden ayrılmak istemeyen fedakar arkadaşların hizmet puanlarını artıracağız. Dedim ya elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Hayırlı olsun herkese.