Ayşe Nur öğretmenin adı yaşatılacak: Depremde hayatını kaybeden öğretmen unutulmayacak.. Kütüphaneye ismi verildi

Ayşe Nur öğretmenin adı yaşatılacak: Depremde hayatını kaybeden öğretmen unutulmayacak.. Kütüphaneye ismi verildi
Aksu'nun adının yaşatılacağı kütüphane, Afşin ilçesinde inşa edilecek ve depremde hayatını kaybeden öğretmenin adı kütüphanenin girişinde yer alacak. Bu şekilde, öğretmen Aksu'nun mesleki hayatındaki başarıları ve öğrencilerine olan sevgisi

Osmaniye'de 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmen Ayşe Nur Aksu, Namık Kemal Ortaokulu'nda oluşturulan Z Kütüphanesi'nde yaşatılacak. Kütüphanenin açılışı, Vali Erdinç Yılmaz, Ayşe Nur Aksu'nun annesi Emine Aksu, protokol mensupları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun da katıldı.

Ayşe Nur Aksu Z Kütüphanesi'nin açılışında konuşan Vali Yılmaz, "Namık Kemal Ortaokulu'nda bulunan kütüphanemize 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz öğretmenimiz Ayşe Nur Aksu’nun ismini verdik. İnşallah burada ismi hep yaşayacak, unutmayacağız" ifadelerini kullandı. Böylece, Ayşe Nur Aksu'nun anısının yaşatılması ve gelecek nesiller tarafından da hatırlanması isteniyor.

ANNESİ TEŞEKKÜR ETTİ

ayse-nur-ogretmenin-adi-yasatilacak-depremde-hayatiniz-kaybeden-ogretmen-unutulmayacak-kutuphan (2)

Depremde hayatını kaybeden öğretmen Ayşe Nur Aksu’nun anısını yaşatmak için Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki Namık Kemal Ortaokulu'nda oluşturulan Z Kütüphane, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Ayşe Nur Aksu’nun annesi Emine Aksu, Vali Erdinç Yılmaz, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun ve öğrenciler katıldı. Kütüphanenin açılışında konuşan Vali Erdinç Yılmaz, Ayşe Nur Aksu öğretmenin ismini kütüphaneye vererek onun anısını yaşatmak istediklerini belirtti. Ayşe Nur Aksu’nun annesi Emine Aksu da kızının isminin kütüphaneye verilmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

VALİ YILMAZ KİTAP DAĞITTI

Vali Erdinç Yılmaz, Ayşe Nur Aksu Z Kütüphanesi'nin açılışının ardından sınıfları ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelen Vali Yılmaz, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ile birlikte öğrencilere Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kitaplarını dağıttı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Yılmaz, öğrencilere derslerinde başarılar diledi ve onlara kitapların yanı sıra motivasyon verdi. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, eğitimin önemine vurgu yaparak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.