Ayın 1. gününde ek dersleri hesaba yatıran tek ilçe

Ayın 1. gününde ek dersleri hesaba yatıran tek ilçe
Öğretmenlerin ek ders ücretlerini her ayın 1. gününde hesaba yatıran İstanbul Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerden takdirleri topluyor..

Ayın 1. gününde ek dersleri hesaba yatıran tek ilçe

Öğretmenler için önemli bir gelir olan ek ders ücretleri her ayın son haftası okul idaresi tarafından hesaplanıp, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderiliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise tüm okullarında gönderimi sağlamasından sonra, Bankaya talimatı gönderiyor.

Ancak maalesef bir çok il ve ilçede bu işlemler 10 günden fazla sürüyor ve ek ders ücretini normalde öğretmenlerin, ayın ilk günü alması gerekirken, 10. gününe kadar ödeme yapmayan yerler oluyor.

Fakat İstanbul Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü uzun bir süredir, disiplinli çalışmasıyla beraber öğretmenlerin ek derslerini her ayında 1. günü hesaplarına aktarıyor..

Ancak okuyucularımızdan gelen yorumlara göre, bugün 6 aralık olmasına rağmen, hala Kasım ayı ek ders ücretleri yatırılmayan ilçeler mevcut..

Umarız ki bu konuda Bakanlığın dikkatini çeker ve ülke genelinde tüm öğretmenlerimiz ek ders ücretlerini her ayın 1.günü alabilir..

Ek ders ücretini almayan öğretmenlerimiz il ve ilçelerini yorumlarında bize yazabilirler..