Ateş Kuşlarında Gül Ayşe’nin Sırrı Açığa Çıkacak mı? Çıkarsa Kıyamet Kopacak

Ateş Kuşlarında Gül Ayşe’nin Sırrı Açığa Çıkacak mı? Çıkarsa Kıyamet Kopacak
Türkiye’nin en çok sevilen ve beğenilen kanalları arasında yerini alan ATV dizisi olarak bilinen Ateş Kuşları birçok kitle tarafından sevildi.

Türkiye’nin en çok sevilen ve beğenilen kanalları arasında yerini alan ATV dizisi olarak bilinen Ateş Kuşları birçok kitle tarafından sevildi. Şu zamana kadar Ateş kuşları dizisi ATV ekranlarında yeni bölümü ile izleyicileri karşısına geçti. Son bölümün bitişinde Hacer ve Hüma’nın Gülayşe’nin nerede olduğunu öğrenmesi ve onunla bir an önce iletişim sağlamak için gittiğinde yaşadıkları çok bölüme damgasını vurmuştu.

Dizi ise Ateş Kuşları etiketi ile sosyal medyada büyük yorumların almasına sebep oldu. Dizinin izlenen reytinglerdeki tüm kişiler kategorisinde çok iyi sonuçlar elde edilmesi takipçileri birçok alanda sevindirdi.

Ateş Kuşları Takipçisi Giderek Büyüyor

Türkiye’nin en çok sevilen beğenilen kanallarında yayınlanan Ateş kuşlarında Gül Ayşe karakteri çok konuşuluyor. Gül Ayşe ile babasının bir araya getirebilmek için çalışmalara başlayan Barbaros’un ilk adımı Ateş kuşlarının tutuklayarak yapmış oldum.

Tutukladıktan sonra çocuk şubede Barbaros’un polis olduğunu ifade eden kimliği ortaya çıkarması ile hayatının şokunu geçiren Ali ise Barbaros’u Gülayşeyi kandırdığı için yumruklamaya başladı. Barbaros asıl yalancının kendisi değil Ali ve Ateş kuşlarının olduğunu ifade ederek ve bununla birlikte kasıtlı olarak gün Ayşe’yi babasından uzak tuttuklarını ifade etti.

Ateş Kuşları Tutuklandı Mı?

Polis Barbaros Lara Eyüpoğlu’nun alıkoymaktan ve kişinin hürriyetini yoksun kılmaktan dolayı nitelikli ve nitelikli dolandırıcı suçlarından da en az 15 yıl olmak üzere mahkûmiyet hayatının olacağını fakat her şeye rağmen de Ateş Kuşları’nın kurtarmak gibi bir amacının olduğunu ifade etti. Ateş Kuşları’nın bu anlamda kurtarmak istediğini ifade etti ve dosyaya gizlilik kararı koydu.

Bildiklerin hepsini anlatmaları suçluların bulunmasına yardımcı olmaları karşılığında bütün hafifletici sebeplerin uygulanacağını ifade eden Barbaros bu konuda Ateş kuşlarının savcı ile anlaşma yapmaya gitmelerinin gerektiğini ifade etti.