AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, AÖL sınav sonuç ekranı 2024

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, AÖL sınav sonuç ekranı 2024

AÖL sınav sonuçları ile ilgili merak edilenler! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL sınavları, 16-17 Mart 2023 tarihlerinde 81 ilde ve yurtdışı sınav merkezlerinde üç oturum olarak gerçekleştirildi. Adaylar, AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Henüz AÖL sınav sonuçları açıklanmadı, ancak sonuçların erişime ne zaman açılacağı konusunda güncel bilgileri takip etmek önemli. Tüm ayrıntılar...

AÖL sınav sonuç ekranı 2024, AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖL sınav sonuçları ve değerlendirme süreci ile ilgili güncel bilgiler şöyle: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açık Öğretim Lisesi (AÖL) II. dönem sınavları, 16-17 Mart tarihlerinde Türkiye genelinde 81 ilde ve 674 sınav merkezinde, yurt dışında ise 11 ülke ve 21 sınav merkezinde gerçekleştirildi.

AÖL sınav sonuçları, 17 Nisan 2024 tarihinden itibaren öğrenciler tarafından AÖL'nin resmi web sitesi üzerinden öğrenilebilecek. Sınav soruları ve cevap anahtarları yayımlanmış durumda.

aol-sinav-sonuclari-aciklandi-mi-aol-sinav-sonuc-ekrani-2024.jpg

AÖL sınav sonuçları için geri sayım devam ediyor. AÖL sınavlarındaki değerlendirme, yanlış cevapların doğru cevapları etkilemeyeceği bir sistem üzerinden yürütülecek, ve adaylar 45 puan ve üzeri alarak başarılı sayılacak.

Değerlendirme, 100 tam puan üzerinden yapılacak ve doğru cevapların oranı puan olarak hesaplanacak. Yanlış cevaplar bu hesaplamada dikkate alınmayacak.

Herhangi bir hata olması durumunda ve Merkez Sınav Kurulu kararıyla, değerlendirme sürecinde düzeltmeler yapılacak ve soruların doğru seçenekleri hesaba katılacak. AÖL sınav sonuçları, belirtilen tarihten itibaren erişilebilir olacak.

AÖL CEVAP ANAHTARI KAĞIDI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL SINAV SONUÇ EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum