AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı giriş, AÖF ara sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı giriş, AÖF ara sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
Açıköğretim Fakültesi vize sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi, bahar dönemi için yapılan vize sınav sonuçlarını aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden duyurdu. Sınavlar, 23-24 Mart'ta ülke genelinde yüz yüze yapıldı. AÖF vize sınavları tamamlandıktan sonra, öğrencilerin ve adayların merakla beklediği sonuçlar açıklandı. Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme bölümlerinin sınav sonuçları, değerlendirme sürecinin bitirilmesiyle birlikte yayınlandı.

Öğrenciler, sonuçlarına öğrenci bilgi sisteminden, T.C. kimlik numaraları ve kendi şifreleri kullanarak ulaşabilirler. Vize sonuçları, öğrencilerin genel not ortalamasına %30 oranında etki edecek.

Sonuç ekranında, öğrencilerin sınavlardan aldıkları toplam puan görüntülenebilecek. AÖF vize sınav sonuçlarının nasıl öğrenileceği merak ediliyor. İşte sınav sonucu sorgulama için gerekli ekran bilgileri...

aof-sinav-sonuclari-sorgulama-ekrani-giris-aof-ara-sinav-sonuclari-nasil-ogrenilir.jpg

AÖF sınav sonuçları erişime sunuldu. Anadolu Üniversitesi tarafından yürütülen Açıköğretim Fakültesi'nin vize sınavları, geçen haftalarda gerçekleştirildi. 23-24 Mart tarihleri arasında yapılan bahar dönemi ara sınavlarının bitmesiyle, dikkatler anadolu.edu.tr'deki sonuç sayfasına yöneldi. AÖF'de yıl içinde gerçekleşen sınavların, telafi veya bütünleme sınavı olmaması nedeniyle, öğrencilerin dönem sonu başarı ortalamaları üzerinde büyük bir etkisi bulunuyor. Öğrenciler, dersten geçmek için vize ve final sınavlarından alınan ortalamanın belirlenmiş bir seviyenin üstünde olması gerektiğini bilmelidir. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerin alacakları harf notları da kesinleşecek. AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçlarının sorgulanması konusunda merak edilenler nelerdir?

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI. 2023-2024 Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçları http://aof.anadolu.edu.tr adresinden görüntülenebiliyor.

AÖF VİZE SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar dönemi vize sınavları, 23-24 Mart tarihlerinde başarıyla tamamlandı. AÖF ile ilgili merakla beklenen sınav sonuçları hakkındaki duyuru yapıldı. Değerlendirme süreçlerinin sona ermesinin ardından sınav sonuçları ilan edildi.

AÖF HARF NOTLARI

4,00 AA
3,70 AB
3,30 BA
3,00 BB
2,70 BC
2,30 CB
2,00 CC
1,70 CD
1,30 DC
1,00 DD
0,00 FF

AÖF DERS BAŞARI PUANI HESAPLAMASI 2024

AÖF sınavlarında, katılımcılara her bir ders kapsamında çeşitli sorular soruldu. Her sınav, 100 puanlık bir sistem üzerinden değerlendirilir ve her 4 yanlış cevap, 1 doğru cevabı iptal eder.

AÖF'nin vize sınavları, öğrencilerin bahar dönemi genel başarı puanına %30 oranında katkı sağlarken, final sınavlarının etkisi %70 olarak belirlenmiştir.