Alan Değişikliği Duyurusu Ne Zaman Gelecek?

Alan Değişikliği Duyurusu Ne Zaman Gelecek?
Binlerce öğretmen yeni MEB Bakanı Yusuf Tekin'den alan değişikliği ile ilgili açıklama bekliyor. Peki Alan Değişikliği Duyurusu Ne Zaman Gelecek?

Milli Eğitim Bakanlığı il içi ve iller arası yer değiştirme takvimini duyurmasından sonra sıranın alan değişikliği takvimine geldiğini düşünen öğretmenler yanıldı.

Alan Değişikliği Duyurusu Ne Zaman Gelecek?

Gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında yeni kurulan kabine ile birlikte MEB bakanı olan Yusuf Tekin çalışmalara çok hızlı başlamasına rağmen alan değişikliği ile ilgili bir adım atılmadı.

Deprem bölgesinde mebhocam eğitim öğretim çalışmalarını, bölgedeki öğretmen istihdamını dikkatle takip eden Tekin'in alan değişikliği ile ilgili olarak herhangi çalışma talimatı verip vermediği bilinmezken, binlerce öğretmen yeni MEB Bakanı Yusuf Tekin'den alan değişikliği ile ilgili açıklama bekliyor.

MEB'den bir açıklama bekleniyor

İkinci bir üniversiteyi tamamlayarak alan değiştirme umudu içinde olan öğretmenlerimiz için MEB'in 2023 yılı için bir takvim açıklaması yerinde olacağı gibi konuya sessiz kalmayarak açıklama bekleyen öğretmenlerin bu noktada planlama yapabilmelerini sağlaması gerekir.

mebhocam.com / Özel haber