Akbank Mobil Kullanıcılara 30 Haziran'a Kadar Ücretsiz! Sizde Yararlanın

Akbank Mobil Kullanıcılara 30 Haziran'a Kadar Ücretsiz! Sizde Yararlanın
Cep telefonları üzerinden Akbank mobil aplikasyonunu kullanan müşterilere yönelik olarak duyurular yapıldı. Öyle bir duyuru yapıldı ki 30 Haziran 2023 tarihine kadar herhangi bir ücret alınmayacak.

Cep telefonları üzerinden Akbank mobil aplikasyonunu kullanan müşterilere yönelik olarak duyurular yapıldı. Öyle bir duyuru yapıldı ki 30 Haziran 2023 tarihine kadar herhangi bir ücret alınmayacak. Cep telefonları üzerinden Akbank mobil uygulamaları aracılığı ile yaşamı kolaylaşan vatandaşlar Akbank’ın hizmetlerinin sayesinde kolay bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 30 Haziran 2023 tarihine kadar uygulamaya girerek belirli kodu giren vatandaşlara yönelik ücretsiz kullanım hakkı tanınacak.

Son Gün 30 Haziran 2023

Akbank kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru gündeme bomba gibi düştü ve banka tarafından yapılan açıklamalar neticesinde medyatopia bir ay ücretsiz üyelik fırsatı Akbank müşterilerine sunuldu. Söz konusu olan kampanya 5 Nisan ve 30 Haziran tarihler arasında gerçekleştirilecek olup Akbank mobil üzerinden alınacak üyelik kodu aracılığı ile medyatopia mobil uygulaması üzerinden 30 gün süre ile premium üyelik satın alınabilecek. Ücretsiz bir şekilde üyelik kodu alabilmek için Akbank mobile de yer almış olan kampanya alanında medyatopia kampanya sayfasına gidilerek kişiye özel üyelik kodu alınabiliyor.

Kampanya kapsamında Akbank mobilden alınacak olan kodlar bir defaya mahsus ve kişisel olarak kullanılmaktadır. Akbank’ın yapmış olduğu bu kampanya dahilinde müşteri başına en fazla 1 adet kod aktif olarak kullanılabilmektedir. Akbank mobil kampanya döneminde alınmış olan üyelik kodunun son kullanma tarihi ise 15.03/2025 olarak belirlenmiş durumda.

Kampanya kapsamında alınacak olan kodlar ise sınırında sayıda bulunmakta olup belirlenen süreler içerisinde kullanılan alınmadığı takdirde silinecek. Kampanya kapsamında Akbank mobilden alınan üyelik kodları banka aracılığı ile belirlenen limite ulaştığında da kampanyaya sınır getirilip durdurulma kararı alınacak. Allah’ın kodlar ise herhangi bir şekilde ticaret konu olup satış yapılamaz.