5 oturum sınav görevleri belli oldu

5 oturum sınav görevleri belli oldu
ÖSYM 23- 29 ve 30 Temmuz tarihlerin de yapılacak olan 2023 KPSS 5 oturum sınav görevleri belli oldu. İşte detaylar..

ÖSYM tarafından 23, 29 ve 30 Temmuz tarihleri yapılacak olan 5 oturum 2023 KPSS sınavlarında görev alan öğretmenlerin görevleri belli oldu.

5 oturum sınav görevleri belli oldu

23 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS Eğitim Bilimleri, Genel Kültür ve Genel Yetenek oturumları, 29 Temmuz tarihinde yapılacak olan Hukuk - İktisat - Maliye ve Kamu Yönetimi - Uluslararası İlişkiler - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri oturumları ile 30 Temmuz tarihinde yapılacak olan İşletme - Muhasebe - İstatistik oturumlarında görev alan salon görevlileri, gözetmen ve yedek gözetmen görevleri belli oldu.

retmen.jpg

Son görev kabul tarihi 17 Temmuz

ÖSYM tarafından yapılacak olan 5 oturum sınav görevi çıkan öğretmenlerin görevleri ÖSYM GİS sistemi üzerinden 17 Temmuz 2023 tarihine kadar onay vermemeleri gerekmektedir.

5 oturum sınav görev onayı için TIKLAYIN

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.