4 veya 8 Yıllık Görev Süresini Tamamlayan İdarecilerin Yer Değiştirme Süreci İptal Edilmeyecek mi ?

4 veya 8 Yıllık Görev Süresini Tamamlayan İdarecilerin Yer Değiştirme Süreci İptal Edilmeyecek mi ?
Milli Eğitim Bakanlığı 4 veya 8 Yıllık Görev Süresini Tamamlayan İdarecilerin Yer Değiştirme Sürecini başlattı. Bu kapsamda il milli eğitim müdürlükleri boşalacak eğitim kurumlarını duyurmaya başladı. Müdür ve Müdür Yardımcıları ise tepkili..

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin il içi yer değiştirme sürecinden sonra 4 veya 8 Yıllık Görev Süresini Tamamlayan İdarecilerin Yer Değiştirme Sürecini başlattı. Bu kapsamda il milli eğitim müdürlükleri boşalacak eğitim kurumlarını duyurmaya başladı.

Bir çok İl Milli Eğitim Müdürlüğü sınırları içerisinde ki okullarda 4 veya 8 yılını dolduran idarecileri ilan etmeye başladı. Çalıştığı okulda 4 veya 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcıları zorunlu olarak yer değiştirme talebinde bulanacak. Ancak 4 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcıları yine aynı okullarında 4 yıl daha görev yapma talebinde bulunabilecekken, 8 yılını dolduran idareciler ise mecburen başka okullara tayin isteyecekler. Peki proje okullarında olduğu gibi 4 veya 8 Yıllık Görev Süresini Tamamlayan İdarecilerin Yer Değiştirme Süreci İptal Edilmeyecek mi ?

mebhaberici.jpg

4 veya 8 Yıllık Görev Süresini Tamamlayan İdarecilerin Yer Değiştirme Süreci İptal Edilmeyecek mi ?

Bilindiği gibi MEB geçtiğimiz haftalarda aynı uygulamanın yapıldığı proje okullarında 4 ve 8 yıl çalışma süresini dolduran idarecilerin bu sene ki yer değiştirme sürecini 1 sene ertelemişti. Aynı şekilde proje okullu olmayan okullarda görev yapan müdür ve müdür yardımcıları da, proje okullarında olduğu gibi zorunlu yer değiştirme sürecinin 1 sene ertelenmesini talep ediyor.

Bakalım MEB bu konuda ki talepleri duyacak mı?

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.