3 ve 7 Haziran tarihleri arasında öğretmenleri stresli görevler bekliyor

3 ve 7 Haziran tarihleri arasında öğretmenleri stresli görevler bekliyor
Her yıl Haziran ayının ilk haftasında düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası tüm yurtta büyük çaba ve gayretler sonucu ortaya çıkan etkinlikler ve ürünlerle beraber kutlanmaktadır. Peki söz konusu Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında okullara düşen görevler nelerdir?

Hayat Boyu Öğrenme haftasında en büyük görevi Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenlere ve yöneticilere düşmektedir. Bu kurumlarda görev yapan öğretmen ve yöneticiler aylar öncesinden açılacak olan sergiler ve düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili hazırlık yapmaktadırlar.

Söz konusu hazırlıklar büyük açılış töreni neticesinde görücüye çıkacak. Halk eğitim merkezinin düzenlemiş olduğu etkinliklere il merkezlerinde valiler, ilçe merkezlerinde kaymakamlar girmektedir.

Diğer tüm kademelerdeki okullara ise 3 - 7 Haziran tarihleri arasında bir gün belirleyip söz konusu Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında kutlamalar yapılması talimatı verildi. Hatta söz konusu yapılacak olan kutlamalar neticesinde okul yönetimleri faaliyet raporu düzenleyeceklerdir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER