24 Kasım öğretmen günü ikramiyesi müjdesi gelecek mi?

24 Kasım öğretmen günü ikramiyesi müjdesi gelecek mi?

Her öğretmenler gününde gündeme gelen 24 kasım öğretmenler günü ikramiyesi müjdesi gelecek mi? 24 Kasım öğretmen günü ikramiyesi müjdesi gelecek mi?

24 Kasım öğretmen günü ikramiyesi müjdesi gelecek mi?

24 Kasım öğretmenler gününün yaklaşmasıyla birlikte her sene olduğu gibi bu senede 24 Kasım öğretmenle gününde öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesi gündeme geldi.

Sendika başkanları 24 Kasım öğretmenler günü ikramiyesi konusunda ısrarlı açıklamalarını sürdürürken, henüz hükümet kanadından bir açıklama gelmedi.

Ancak kulisler epey hareketli, özellikle önümüzde ki hafta okul öncesi öğretmenlerine müjde vereceğini söyleyen Bakan Tekin'in tüm öğretmenlere 24 Kasım öğretmenler günü ikramiyesi müjdesi vereceği konuşuluyor. Bakan Tekin'in Maliye Bakanlığı'nı ikna etme yönünde çalışmalarına hız verdiği de gelen kulis bilgileri arasında..

ogretmen1.jpg

Öte yandan 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlere ikramiye müjdesi her ne kadar konuşulsa da MEB tüm öğretmenlere öğretmenler gününde önlük hediye edeceğini daha önce açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.