23 Nisan Törenlerinde Görev Alan Tüm Öğrencilere Karne Ödülü

23 Nisan Törenlerinde Görev Alan Tüm Öğrencilere Karne Ödülü

23 Nisan törenleri tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanacak. Aylardır görsellerde emek veren öğrenciler ve öğretmenler görsellerini sergilemek için 23 Nisan gününü beklemektedirler. Peki bu öğrencilerin karnelerinde yaşanacak sevindirici gelişme nedir? Detaylar haberimizde...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde görev alan öğrenciler hiç şüphesiz unutulmaz deneyimler yaşayacaklardır. Büyük emekle aylardır prova yapan öğrenciler gösterilerini okul bahçelerinden ilçe ve İris tahtına kadar birçok alanda sergileyeceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığı bu öğrencilere ödül niteliğinde bir uygulamaya gidilmesi yönünde karar almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı sosyal etkinlikler yönetmeliği ile öğrencilerin karnelerini yıl boyu görev aldıkları gösterilerdeki ve sosyal etkinliklerdeki performansının karnelerine de yazdırılması gerektiği yönünde bir karar almıştır.

odul-23-nisan.jpgBu kapsamda söz konusu törenlerde görev alan öğrencilerin e-okul dosyalarına törenlerde görev aldığı ile ilgili kayıtlar yapılacak.

Belirli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ise aldıkları ödüllerin yanında bir de e-okul sistemine söz konusu ödülün detaylar işlenecektir.

Öğrenciler yıl boyu yapmış oldukları sosyal faaliyetleri sene sonunda kendilerine verilecek olan karnenin ilgili bölümünde göreceklerdir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum