23 Nisan Etkinliği TBMM'de Devam Ediyor Etkinliğe Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin De Katıldı

23 Nisan Etkinliği TBMM'de Devam Ediyor Etkinliğe Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin De Katıldı

23 Nisan etkinliği kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen programlar devam ediyor. Etkinliklere Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tkein de katıldı. Bakan Tekin çocuklarla birlikte zaman geçirdi. Onlarla 23 Nisan Ekspresi'ne bindi. Nasrettin Hoca'yı dinledi... Tüm bunları yapabilmek için fuaye alanından oyun alanına giriş bileti aldı. Ardından da orkestra ve çocuklarla birlikte Bilim Şenliği'ne yürüdü.

23 Nisan etkinliği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlendi. Etkinliğe Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2023 Salı günü tüm yurt genelinde kutlanacak. Bu kapsamda Türkiye genelinde resmi tatil uygulanacak. Ancak 23 Nisan'ın sadece Ulu Önder Atatürk tarafından çocuk bayramı olarak ilan edilmesi durumu söz konusu değil.

Aynı zamanda 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi de açıldı. Buna bağlı olarak TBMM'de 23 Nisan etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de vardı.

Bakan Tekin ilk olarak TBMM'de Halkla İlişkiler fuaye alanına geldi. Buradan oyun alanına girmek için bilet aldı. Ve burada, yanındaki çocuklarla birlikte 23 Nisan Ekspresi'ne bindi. Nasrettin Hoca'yı dinledi. Daha sonra sanal gözlük takarak Kurtuluş Savaşı ile ilgili belgeseli izledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in etkinlikte yaptıkları bunlarla da sınırlı kalmadı. Karikatür çizdirerek çocukların halat çekme yarışmasını da izledi. Daha sonra ise çocuklar ve orkestra ile birlikte Bilim Şenliği'ne yürüdü. Burada çocuklar tarafından yapılan halk oyunları gösterisini izledi. Ve standları gezdi.

TBMM'de düzenlenen 23 Nisan etkinlik programı devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.