2023 il içi ve il dışı yer değiştirme takvimi açıklanıyor

2023 il içi ve il dışı yer değiştirme takvimi açıklanıyor
Öğretmenlerin merakla beklediği 2023 il içi ve il dışı yer değiştirme takvimi açıklanıyor. Gelen bilgilere göre Milli Eğitim Bakanlığı 2023 il içi ve il dışı takvimini önümüzde ki hafta içerisinde açıklayacak..

2023 il içi ve il dışı yer değiştirme takvimi açıklanıyor

Her yıl binlerce öğretmenin yer değiştirdiği Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bu senede binlerce öğretmen yer değişikliği talebinde bulanacak. Bu sebeple binlerce öğretmen 2023 il içi ve il dışı yer değiştirme takviminin ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

MEB il içi ve il dışı yer değiştirme takvimini duyuracak

Bize gelen bilgilere göre Milli Eğitim Bakanlığı 2023 il içi ve il dışı yer değiştirme takvimini önümüzde ki hafta içerisinde eğitim camiasına duyuracak.

2023 il içi ve il dışı yer değiştirme takvimi resmi olarak açıklandığı anda siz değerli okuyucular mı ile paylaşılacaktır. Geçtiğimiz senelerden yola çıkarsak, 2023 yılı il içi yer değiştirme sürecinin Haziran son haftası, il dışı yer değiştirme sürecinin ise Temmuz ayının son haftası başlaması bekleniyor.

2023 il içi ve il dışı takvimin açıklamasıyla birlikte öğretmenlerden MEBBİS üzerinden tercihleri toplanacak ve sonuçlar açıklanacaktır. İl içi yer değiştirme sonuçları Valilikler tarafından, il dışı yer değiştirme sonuçları ise Bakanlık tarafından açıklanmaktadır.