2 Nisan ve sonrası okullarda öğrenciler sınava alınmaya başlayacak

2 Nisan ve sonrası okullarda öğrenciler sınava alınmaya başlayacak
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 eğitim öğretim yılında getirdiği yeni uygulamalar kapsamında, bu sınavlar yapılmaktadır. İlk dönemde de benzer bir uygulama gerçekleştirilmişti. Sınavlar, 25 Mart 2024 tarihinde başlamış olup, seçimler ve tatil günleri nedeniyle bu tarihler arasında gerçekleşecek. 2 Nisan ve sonrası okullarda öğrenciler sınava alınmaya başlayacak

2 Nisan ve sonrası okullarda öğrenciler sınava alınmaya başlayacak! 31 Mart'ta yapılan genel seçimler sonrasında, Türkiye genelindeki okullar 1 Nisan Pazartesi günü tatil edilmişti. Bu tatilin ardından, 2-5 Nisan tarihleri arasında, öğrenciler ortak sınavlara tabi tutulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 eğitim öğretim yılında getirdiği yeni uygulamalar kapsamında, bu sınavlar yapılmaktadır. İlk dönemde de benzer bir uygulama gerçekleştirilmişti.

2-nisan-ve-sonrasi-okullarda-ogrenciler-sinava-alinmaya-baslayacak.jpg

Sınavlar, 25 Mart 2024 tarihinde başlamış olup, seçimler ve tatil günleri nedeniyle bu tarihler arasında gerçekleşecek.

Sınav değerlendirmeleri yapılacak ve 5 Nisan'dan sonra Türkiye genelindeki tüm okullar bayram tatiline girecek. Öğrenciler, 15 Nisan 2024 tarihinde derslere kaldıkları yerden devam edecekler.