13 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden son dakika duyurusu

13 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden son dakika duyurusu
Milli Eğitim Bakanlığı il içi yer değiştirme sonuçları beklenirken, 13 il milli eğitim müdürlüğü son dakika duyurusu ile il içi yer değiştirme sonuçlarını açıkladı...

13 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden son dakika duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 yılı il içi yer değiştirme sürecinde sona gelindi. Bakanlık önceden açıkladığı yer değiştirme takvimine göre il içi yer değiştirme sonuçlarının 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacağını duyurmuştu.

Bilindiği gibi il içi yer değiştirme sonuçları İl Valilikleri tarafından açıklanmakta olup, sonuçlar il milli eğitim müdürlüklerinin sayfalarında paylaşılıyor. Şu ana kadar 13 il milli eğitim müdürlüğü yayımladığı son dakika duyurusu ile il içi yer değiştirme sonuçlarını duyurdu. Akşam saatlerine doğru, 81 il milli eğitim müdürlüğünün il içi yer değiştirme sonuçlarını açıklaması bekleniyor.

68226-001.jpg

Hangi il milli eğitim müdürlükleri il içi yer değiştirme sonuçlarını duyurdu

Şu ana kadar toplamda 13 il milli eğitim müdürlüğü son dakika duyurusu ile il içi yer değiştirme sonuçlarını duyurdu. Bu iller, Adıyaman, Adana, Amasya, Bingöl, İzmir, Kayseri, Tokat, Şanlıurfa, Yozgat ve Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlükleri oldu..