Üreticiler ve yetiştiriciler dikkat! üreticilere yönelik destek başvurularının başladı

Üreticiler ve yetiştiriciler dikkat! üreticilere yönelik destek başvurularının başladı
Ülke genelindeki İl Tarım ve Orman Müdürlükleri, tarımsal üretimi artırmak ve maliyetleri azaltmak amacıyla Nisan ayında çeşitli destek ödemeleri yapılacağını belirtti. Bu ödemelerin, genellikle Cuma günleri yapıldığı geçmiş aylardaki uygulamalardan bilinmektedir. Üreticiler ve yetiştiriciler dikkat! üreticilere yönelik destek başvurularının başladı

Üreticiler ve yetiştiriciler dikkat! üreticilere yönelik destek başvurularının başladı! Tarım Müdürlüğü, üreticilere yönelik destek başvurularının başladığını duyurdu.

Ülke genelindeki İl Tarım ve Orman Müdürlükleri, tarımsal üretimi artırmak ve maliyetleri azaltmak amacıyla Nisan ayında çeşitli destek ödemeleri yapılacağını belirtti. Bu ödemelerin, genellikle Cuma günleri yapıldığı geçmiş aylardaki uygulamalardan bilinmektedir.

Destekler ve yardım programlarına dair gelişmeler, resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulmaktadır. Özellikle Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılının ikinci dönemi için buzağı desteklemesi başvurularının başladığını açıkladı.

ureticiler-ve-yetistiriciler-dikkat-ureticilere-yonelik-destek-basvurularinin-basladi.jpg

Başvurular, 17 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek olup, üretici/yetiştirici birliklerine üye olanlar ilgili birliklere, birlik üyesi olmayanlar ise İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvurabilecekler.

Nisan 2024'te, tarımsal destek ödemelerinin Cuma günleri yapılabileceği belirtilirken, ödemeler ve ilgili duyurular Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından kamuoyu ile paylaşılacak.