TOGG Araç Alanlar Köşeyi Döndü! Büyük Fırsat Ayaklarına Kadar Geldi

TOGG Araç Alanlar Köşeyi Döndü! Büyük Fırsat Ayaklarına Kadar Geldi
TOGG araç alanlar böyle bir fırsatın ayaklarına geleceğini bilemezlerdi. Almayanlar çok pişman oluyor

TOGG'u günlük kiraya verenler resmen para basıyor. Yerli araba TOGG daha çok nişan, asker eğlencesi, düğün, dizi ve film setleri için talep görüyor. Araç kiralama firmaları yerli arabayı kiralamak isteyenlerden günlük 8 ila 10 bin lira ücret talep ederken, “insanlar çok fazla talep ediyor. Günlük kiralamalarda fiyatımız 10 bin TL ama aylık kiralamak isteyen olduğu zaman biraz daha indirim sağlıyoruz. Araç için bir dizi ile aylık olarak anlaşma yaptık. Bunun fiyatına da 7 bin liradan verdik” dedi.

Büyük Kiralama Olanağı

Yerli üretim aracımız TOGG otomobil piyasasına hızlı bir şekilde giriş yaptı. Aracın teslimatı Nisan ayında başlarken günümüze kadar tam 2 bini geçkin araç teslim edildi. Dene sonunda da bu rakamlar kamu da dahil olmak üzere 28 bine ulaşması hedeflenmektedir.

Yerli araba TOGG hem teknolojik özelliği hem tasarımı hem de milli olması ile insanlar tarafından tam not aldı. Aracı görenler yolda durup resim çekiniyor hatta trafik ışıklarında önünü kesiyorlar yani araç her kesimden insanın ilgisini çekiyor.

Bu kadar ilgi gördüğünü için bazı fırsatçılar hemen atağa geçtiler fakat Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ‘bir aracın sıfır fiyatı hiçbir şekilde ikinci el satış fiyatından fazla olamaz’ kararına uymayan pek çok Togg sahibine cezai işlem uygulaması yapıldı. Fakat kiralama için böyle bir yaptırım bulunmuyor.