Seyyanen zam ve maaş farklarını yatıran il ve ilçeler..

Seyyanen zam ve maaş farklarını yatıran il ve ilçeler..
Memurların seyyanen zam ve 14 günlük maaş farkları toplamı, hesaplara aktarılmaya başlandı. Peki hangi il ve ilçelerde seyyanen zam ve maaş farkları yatırıldı.. İşte Seyyanen zam ve maaş farklarını yatıran il ve ilçeler..

Memur maaşlarına Temmuz ayında gelecek zam oranı yüzde 17,55 ve 8 bin 138 lira seyyanen olacak şekilde belirlendi.

Memur maaşlarına zam konusunu içeren ilgili yasal düzenleme geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ın onayından geçti ve yürürlüğe girdi. İlgili yasal düzenlemenin meclisten geçmesi zaman aldığı için memurlar 15 temmuz maaşlarında 8 bin 138 liralık seyyanen zam farkını alamadılar.

Milyonlarca memura seyyanen zam ödemesi ve 14 günlük maaş farkları için ek bordro yapıldı ve KBS sistemine girildi. Peki Peki hangi il ve ilçelerde seyyanen zam ve maaş farkları yatırıldı.. İşte Seyyanen zam ve maaş farklarını yatıran il ve ilçeler..

Seyyanen zam ve maaş farklarını yatıran il ve ilçeler

mebhocam.com'a gelen mesajlara göre Denizli Merkez, Van Erciş, Antalya Fethiye, Sakarya Merkez, Malatya Yeşilyurt, Konya Selçuk, Amasya Merkez seyyanen zam ve maaş farkları yatırıldı. Sizlerde hangi il ve ilçede görev yaptığınızı ve yatan miktarı haberimizi yorumlayarak bildirebilirsiniz..

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.