Personele 25 bin lira promosyon ödemesi yapılacak

Personele 25 bin lira promosyon ödemesi yapılacak
Belediyede çeşitli pozisyonlarda görev yapan personele, kamu bankası ile yapılan promosyon anlaşması kapsamında 25 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte detaylar..

Kamuda maaş promosyon anlaşmaları yüz güldürmeye devam ediyor. Hemen hemen her gün ülkenin farklı bölgelerinde bulunan kamu kurumları ile bankalar arasında yapılan promosyon görüşmelerinde anlaşma haberleri geliyor.

Personele 25 bin lira promosyon ödemesi yapılacak

Son olarak bir anlaşma haberi de İzmir Menemen Belediyesinden geldi. Belediye ile kamu bankası arasında yürütülen maaş promosyon sürecinden çalışanları sevindiren bir haber geldi. Yapılan anlaşma kapsamında belediyede kadrolu ve sözleşmeli olarak çalışan personele, bank tarafından bir kereye mahsus olmak üzere peşin olarak 25 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Maaş promosyon anlaşma müjdesini kamuoyuna duyuran Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, personel bayramlaşma töreni esnasında yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

"En büyük beklentilerinizden birisinin promosyon konusu olduğunu biliyorum. Görüşmelerimizin sürdüğü Halkbank müdürümüzle bugün sözlü mutabakata vardık. 25’er bin lira bir teklif sundular, umarım çok kısa zamanda bunu resmiyete dökeceğiz.''

haberici-002.jpg

Promosyon ödemeleri bayram sonrası yapılması bekleniyor

Yapılan maaş promosyon anlaşması kapsamında, personele 25 bin lira promosyon ödemesinin bayram sonrasında çalışanlara yapılması bekleniyor.