Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemeleri tarihi belli oldu

Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemeleri tarihi belli oldu
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, bayram öncesi maaşların erken ödenmesinin kamu çalışanlarını mutlu edeceğini ve bayram alışverişlerine katkı sağlayacağını belirtti. Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemeleri tarihi belli oldu

Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemeleri tarihi belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla memur ve sözleşmeli personel maaş ödemelerinin en geç 8 Nisan'a kadar yapılmasını istedi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, bayram öncesi maaşların erken ödenmesinin kamu çalışanlarını mutlu edeceğini ve bayram alışverişlerine katkı sağlayacağını belirtti. Bakanlık, maaşların zamanında yatacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'nın bildirisine göre, Ramazan Bayramı nedeniyle 8 Nisan tam gün, 9 Nisan yarım gün idari izinli olunacağı belirtildi.

memur-ve-sozlesmeli-personel-maas-odemeleri-tarihi-belli-oldu.webp

Maaş ödemeleri için gerekli işlemlerin Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi üzerinden yapılması, nakit talebinin en geç 5 Nisan'da yapılması gerektiği, işlemlerin tamamlanamaması halinde en geç 8 Nisan'a kadar tamamlanması gerektiği ifade edildi.

Bankalara maaş listelerinin 5 ve 8 Nisan'da gönderileceği, maaşların zamanında ödeneceği vurgulandı.