Mart ayı aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak, ne kadar yatacak?

Mart ayı aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak, ne kadar yatacak?
Aile destek programından yararlanan ailelerin ödemeleri genellikle her ayın 15'i ile 31'i arası yapılıyor. Hak sahiplerinin belirtilen tarihlerde hesaplarına yatırılıyor. Aile destek yardımından yararlanan hak sahipleri şimdilerde Mart ayı ödemesinin Ramazan bayramından önce yatıp yatmayacağını araştırıyor.

Aile destek yardımından faydalanan ailelerin ödemeleri genelde her ay yapılıyor ve 15'i ile 31'i arası hak sahiplerinin belirtilen hesaplarına yatırılıyor. Aile destek yardımından yararlanan hak sahipleri ise şu sıralar Mart ayı ödemelerinin yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Mart ayı aile yardım parası Ramazan bayramından önce yatıp yatmayacağını merak ediyorlar.

Mart ayının ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak?

Aile destek programından yararlanan hak sahipleri için ödeme miktarı, hane içinde yaşayan ve kişi başına düşen aylık gelire bağlı olarak 450 TL ile altında ise 1.250 TL'dir. Eğer 450 TL rakamının üzerinde ise 911,15 TL ve altı için 1.100 TL olarak belirlenmiştir.

mart-ayi-aile-destek-odemesi-yatti-mi-ne-zaman-yatacak-ne-kadar-yatacak.jpg

Aile destek programına başvurular sürüyor. Başvuru için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Sizlerde yardımlardan yararlanabilir ve belirlenen şartları karşılarsanız her ay ödemelerden payınıza düşeni alabilirsiniz.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURUSU