KPSS sonuç tarihi belli oldu

KPSS sonuç tarihi belli oldu
Milyonlarca öğrencinin iş umuduyla girdiği KPSS oturumlarının sonuç tarihi açıklandı. İşte KPSS oturumlarının sonuçlarının açıklanacağı tarih..

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) Alan Bilgisi oturumu öncesinde sınav binasını ziyaret etti ve adaylarla sohbet etti. Burada yaptığı açıklamada, KPSS'ye tüm oturumlar dahil 2 milyon 200 bin adayın başvurduğunu belirten Ersoy, sınav sonuçlarını 25 Ağustos'ta ilan edeceklerini duyurdu.

Ersoy, KPSS'nin geçen hafta başladığını ve sınav sürecinin 6 Ağustos'ta tamamlanacağını ifade etti. KPSS Alan Bilgisi sınavının bugün ve yarın 9 farklı alanda, 3 ayrı oturumda uygulanacağını aktaran Ersoy, bu oturumda 183 bin 252 adayın sınava gireceğini açıkladı.

KPSS sınavları, adayların kamuya giriş için önemli bir basamak olduğu için büyük bir katılımın olduğu sınavlardan biridir. ÖSYM Başkanı Ersoy'un yaptığı duyuruyla, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belirlenmiş oldu ve adaylar sonuçları 25 Ağustos'ta öğrenebilecekler.