Çalışanlara 13 bin lira promosyon! Anlaşma tamam!

Çalışanlara 13 bin lira promosyon! Anlaşma tamam!
Viranşehir Kaymakamlığı ile özel bir banka arasında yürütülen promosyon anlaşmasında imzalar atıldı. Çalışanlara 13 bin lira promosyon verilecek..

Çalışanlara 13 bin lira promosyon! Anlaşma tamam!

Kamu kurumlarında promosyon anlaşmaları devam ediyor. Son olarak edindiğimiz bilgilere göre geçtiğimiz günlerde ihale sürecine başlayan Viranşehir Kaymakamlığı, özel bir banka ile anlaşmaya vardı.

Viranşehir Kaymakamlığı ile banka arasında imzalanan promosyon anlaşmasına göre Viranşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli ile Güvenlik Korucularına 13 bin lira promosyon ödenecek.

Kaymakamlıktan yapılan açıklama şu şekilde ;

Kaymakamımız Sn Önder Koç’un bizzat başkanlığında düzenlenen ihalede; Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personellerinin Banka Promosyon İhalesini en yüksek teklifi veren Viranşehir Akbank Şubesi 13 bin TL teklif vererek kazandı. Güvenlik Korucularının Banka Promosyon İhalesini ise en yüksek teklif olan 3.600 TL teklifte bulunan Ziraat Bankası kazandı.