TOKİ’nin aylık 5 bin TL taksitle başvuruya açtığı ucuz konutları! TOKİ Konya, Eskişehir, Kayseri, Şırnak…

TOKİ’nin aylık 5 bin TL taksitle başvuruya açtığı ucuz konutları! TOKİ Konya, Eskişehir, Kayseri, Şırnak…

TOKİ ucuza konut kampanyaları ile göz doldurmaya devam ediyor. Pek çok ilde ev taksitinin yarısı kadar aylık ödeme yaparak ev sahibi olunabilecek. Kampanyalı konut satışları ile ilgili merak edilen başvuru şartları haberimizde

Toplu Konut İdaresi pek çok ilde aynı anda konut kampanyasını duyurdu. Piyasa değerinin altında aylık taksitlerle kiracılıktan kurtaracak o özel kampanya sadece belirli illerde yaşayanlar için geçerli olacak. Başvuru yapmak isteyenlerin hak sahipliği kazanabilmek için başvuru şartlarını karşılaması yetecek. Düşük taksitlerle 48 ay vadeli konut satışı projelerine başvurmak isteyenlerin taşıması gereken en önemli ve ilk şart başvuru yapılacak ilde ikamet ediyor olmak. Bir diğer şart ise TOKİ tarafından belirlenmiş gelir kriterine sahip olmak.

Milyonlarca kişinin merak ettiği en önemli konu; TOKİ'nin ayda 5.961 TL taksitle 2+1 konutlarını satışa sunduğu illerin hangileri olduğuydu? Konu ile ilgili gelen bilgiye göre Kayseri, Şırnak, Konya, Eskişehir gibi pek çok il listede yer alıyor.

TOKİ Eskişehir Beylikova ilçesi 189 konut için çalışmalar başlatıldı. Aynı dönemde Kayseri'den de haber geldi. Ucuza konut projesi kapsamında Kayseri'nin Felahiye İlçesi ile Sarız ilçesi için çalışmalar başladı. Listede yer alan bir diğer il Konya'ydı. Konya Taşkent ilçesi Hira ve Yenimahalle bölgesinde 2+1 evler için kampanya dönemi başladı.

TOKİ'nin düşük taksitli konut kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler; TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ya da bulunan ildeki müdürlüklere giderek başvuru yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum