TOKİ'den 15.000 TL'ye arsa

TOKİ'den 15.000 TL'ye arsa

Toki tarafından evi olmayan vatandaşlara yönelik olarak düzenlenen kampanyanın detayları netleşti. Buna göre 15 Bin TL tutarında bir para ile bile arsa alabilmek mümkün.İşte söz konusu kampanyanın detayları...

Ev ve arsa fiyatlarının Zirve yaptığı son aylarda evi olmayan vatandaşlar için müjde Toplu Konut İdaresi başkanlığından geldi.
Vatandaşlara ev yapabilmesi için arsa tahsisi imkanı sunulacak. Evi olmayan vatandaşların başvurabilecekleri arsa projesi için ilanlar yayınlandı.

Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muş, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Uşak ve Yalova illerinde toplam 391 arsa satılacak. Ödemelerde KDV istenmeyecek . Arsa bedelleri için % 25 peşinat istenmektedir. Ödemeler 48 ay vade ile yapılacak.

Vatandaşlara alınan arsalara belirli bir süre sonunda ev yapma şartı da getirilmiştir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.