TOKİ ile 48 ay vadeli KDV'den muaf arsalar satışa çıktı!

TOKİ ile 48 ay vadeli KDV'den muaf arsalar satışa çıktı!

Uzun vadede esnek geri ödeme fırsatı sunan TOKİ arsa projeleri ile vatandaşın cebini destekliyor. KDV'den muaf arsaların satışları için Mayıs ayı listesi paylaşıldı. 48 ay vadeli ön peşinatlı merak edilen arsa satış kampanyası

Konut piyasalarında arz ve talep dengesindeki değişimler vatandaşı farklı çözüm yollarına sürüklüyor. Yeni bir konut almak yerine ömürlük yatırım olarak arsa satın alma fikri ile evini kendi arsası üzerine inşa etmeyi planlıyor.

81 ilde belirli dönemlerde başlattığı özel projelerle bütçeyi koruyan TOKİ uzun vade ve esnek geri ödeme fırsatı sunarak vatandaşın ilgisini cezbediyor. Bazen yatırım için bazen de kişinin kendine ait bir mülk inşa edebilmesi için kıymetli görülen arsa satışları Mayıs ayı itibariyle yeniden başlıyor.

TOKİ KDV'den muaf 391 arsanın satışı için start verdi. TOKİ ile satın alınacak arsalar yalnızca oturmak için değil turizm ya da sanayi tesisi kurma amaçlı kullanılabilir.

TOKİ Arsa Satışları Hangi Gün Başlayacak?

TOKİ arsa satışları ön başvuru aşamasında %25'lik peşinat talep ediliyor. Şartlar karşılandığında arsanın bedeli 48 ay vade ile taksitlendiriliyor. Açık arttırma ile vatandaşın başvurusuna açık hale getirilecek yeni arsa satışları için tarih verildi. 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde başlayacak arsa satışları toplamda 33 il için açık hale gelecek. 33 ilde 391 arsa esas sahibi ile buluşacak.

Güneydoğu Anadolu'dan İç Anadolu'ya, Akdeniz'den Ege'ye kadar hemen her bölgeden yatırım fırsatı olarak görülen arsaların muhammen bedeli ve arsa değeri değişkenlik gösterebiliyor. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler TOKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum