Sütçü İmam Üniversitesi Personel alımı yapacak

Sütçü İmam Üniversitesi Personel alımı yapacak

Sütçü İmam Üniversitesi çok sayıda personel alımı yapacak. Personel alımı yapılacak olan branş alanlarla ilgili ilan yayınlandı. İşte başvuru koşulları ve istenilen belgeler. Detaylar haberimizde...

Başvuru için gerekli olan belgeler

1- Başvuru formu (www.ksu.edu.tr adresinden temin edilecektir.)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

3- Mezuniyet belgesi fotokopisi. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

4- 2022 KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

5- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. (e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

6- 1 adet vesikalık fotoğraf.

7- Deneyim Belgesi (Deneyim İstenilen Kadrolar İçin - İstenmişse) : İstenilen alanda çalıştığını gösterir ilgili kurumdan alınmış belge ile SGK hizmet dökümü

8- Sertifika (İstenmişse) : Sertifikanın ilan tarihinden önce alınmış olması zorunlu olup, Başvuru süresi içerisinde alınan sertifikalar kabul edilmeyecektir.

9- MEB onaylı Ustalık belgesi, kalfalık belgesi veya mesleki yeterlilik belgesi (İstenmişse) 10-İlanın nitelikler kısmında belirtilen şartların sağlanmış olması, belgelendirilmesi ve ibraz edilmesi zorunludur.

Başvurular Sütçü İmam Üniversitesi personel daire başkanlığına şahsen yapılacaktır. Alımı yapılacak olan personel başvuruda bulunanlar arasından en yüksek puana göre sıralanarak belirlenecektir.

Kadrolar

1sui.webp

1sui-001.webp

1sui-002.webp

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.