Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor o paraları almayı unutmuş olabilirsiniz

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor o paraları almayı unutmuş olabilirsiniz

E-devlet üzerinden yapacağınız sorgulama neticesinde hesaplarınızda tarafınızca alınmayı bekleyen binlerce lira olabilir? Peki bu nasıl mümkün olabiliyor? Detaylar haberimizde...

Çoğu çalışan girmiş olduğu iş yerinden çalıştıktan belli bir süre sonra ayrılmaktadır. Fakat farkında olmadan maaşınızın yattığı banka ile eski iş yeriniz arasında bireysel emeklilik sistemi sözleşmesi yapılabiliyor.

Maaşlarınızdan her ay Yapılan bu kesintiler hesabınızda birikiyor. Söz konusu paralar ise sizin haberiniz olmadığı için hesaplarda bekliyor. İşte bu sebeple vatandaşların bireysel emeklilik ödemeleri sistemi kapsamında e-devlet üzerinden sorgulama yaparak hesaplarında böyle bir paranın olmadığını kontrol etmeleri durumu mümkündür.

Devlet desteği ile belirli bir miktar da hibe yapılan Bu paralar on binlerce liraya ulaşabilmektedir.

Konu ile ilgili olarak vatandaşlara herhangi bir bildirim gönderilmezken herkesin kendi borusunu kontrol ederek ilgili durumu takip etmesi istenmektedir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.