Milli Savunma Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı Yapacak! Kaç Kişi İşe Alınacak? Kura Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı Yapacak! Kaç Kişi İşe Alınacak? Kura Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı yapacak. Açık olan iş pozisyonları için toplamda kaç kişi işe alınacak? İşe alım süreci için adayların hangi aşamalardan geçmeleri gerekecek? Kura çekişişi için belirlenen tarih ne zaman? Yapılacak olan kura çekilişi sırasında kaç aday belirlenecek? Adaylar arasından çekilişte adı çıkanlar hemen işe mi alınacak?

Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı yaparak, kadro ve kuruluşunda yer alan kurumlarında açıktan 1829 kişiyi istihdam edecek. Bunun için açık olan kadrolarda sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak. Sınava girmeye hak kazanacak adaylar ise yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek.

Milli Savunma Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı İçin Kura Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı için yapılacak olan kura çekilişi, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü, Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi'nde yapılacak. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi saat 10.00'da başlayacak.

Milli Savunma Bakanlığı'na, açık iş pozisyonları için alınacak işçiler, yapılacak olan kura çekilişi sonrasında, sözlü ve uygulamalı sınav ile alınacak. Yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınava, açık iş gücü miktarının dört katı kadar aday dahil edilecek. Adayların sınava girmeye hak kazanmaları için ise yönetmelik gereği kura çekilişi yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı için yapılacak olan kura çekilişinde, açık iş gücü miktarının dört katı kadar asil, dört katı kadar da yedek isim belirlenecek. İşe göndermede öncelik hakkı olacak adaylar arasından açık iş gücü miktarının dört katı asil, dört katı yedek aday, yine ayrıca yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.