Kurban bayramında emekli ikramiyesi kaç TL olacak?

Kurban bayramında emekli ikramiyesi kaç TL olacak?

Ilk defa 2018 yılında uygulamaya konulan emeklilere kurban ve ramazan bayramlarında verilecek olan ikramiye tutarları ile ilgili açıklama geldi.Peki emekliler Kurban bayramında kaç TL ikramiye alacaklar detaylar haberimizde?

2018 yılında emeklilere 1000 TL tutarında ödenmeye konulan ikramiyeler ardından 1100 TL'ya çıkarıldı. 2000 TL'yi gören emekli ikramiyeleri son olarak geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda 3.000 TL olarak hesaplara yattı.

Bayramdan bir hafta önce hesaplara yatan emekli ikramiyeleri piyasada da canlılara sebep olmaktadır.

Bayram alışverişi konusunda emeklilere çok büyük rahatlık sağlayan emeklilik ikramiyelerinin Kurban bayramında ne kadar yatacağı merak konusu oldu.
Kurban bayramının 1 gününün 16 Haziran olduğu düşünülürse 9 Haziran tarihinden itibaren emekli ikramiyelerinin hesaplara geçeceği kesinleşti.

Emekliler 2024 yılı Kurban Bayramı için Ramazan Bayramı'nda almış oldukları 3.000 TL tutarında emekli ikramiyesi alacaklardır.

Maaş zammından toplamda 1 ay önce gerçekleşecek olan Kurban Bayramı için emeklilere enflasyon zammı oranında emekli ikramiyesi zam mı verilmesi beklenmemektedir.

Kurban bayramından bir hafta önce emeklilere ikramiye tutarı olarak 3000 TL yatırılacak.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.