Kızılay Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

Kızılay Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

Kızılay İstanbul Ankara İzmir ve Gaziantep'teki boş pozisyonlar için birçok eleman alınacağını ilan etti. Kızılay iş başvurusu ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Kızılay ülkemizin tamamında sistematik biçimde bir kurum yapısına sahiptir. Doktorundan hemşiresine memurundan veri tabanı uzmanına mühendisine varana kadar yüzlerce çeşit kadro Kızılay tarafından tahsis edilmiştir.

Sadece kan bağışı ve birkaç faaliyetten daha öte bir kurum olan Kızılay; İstanbul, Ankara, İzmir ve Gaziantep'teki yerleşkelerine çok sayıda eleman alacağını ilan etti.

Söz konusu alınacak olan elemanlarla ilgili gerekli olan şartları da açıklayan Kızılay detaylı bir iş ilanı yayınladı. Kızılay'da çalışacak olan personel bütün şartları sağlaması halinde dahi esnek çalışma saatleri ve farklı şehir ve yerlerde çalışabilme özgürlüğüne sahip olabilmesi gerekmektedir.

Çalışmış olduğunuz kurum ve bulunduğunuz şehir belirli durum mahallerde değişkenlik gösterebilir.

Özellikle ülke genelinde yaşanacak olan küçük ve büyük ölçekli doğal afetlerde Kızılay personeli tüm kadrosuyla görev almaktadır.

İş başvurusunda bulunmak ve iş başvurusu için açılan pozisyonları görmek için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.