Green Card Sonuçları Açıklandı! Çekilişte Kimlerin Adı Çıktı? Şimdi Hangi İşlemler Nasıl Yapılacak?

Green Card Sonuçları Açıklandı! Çekilişte Kimlerin Adı Çıktı? Şimdi Hangi İşlemler Nasıl Yapılacak?

Green Card sonuçları 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü yani bugün 19.00 itibari ile açıklanmış olacak. Amerika Birleşik Devletleri'nde süresiz yaşama ve çalışma hakkı elde edebilmek için başvuruda bulunan adayların sonuçları yapılan çekilişin ardından belirlenmiş olup, internet ortamından açıklanacak. Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı konu ile ilgili olarak ekstra bir bildirimde bulunmayacak.

Green Card sonuçları, Amerika Birleşik Devletleri'nde süresiz yaşama ve çalışma hakkı elde etmek için başvuruda bulunan kişiler tarafından internet ortamında büyük bir heyecanla bekleniyor. Sonuçlar internet üzerinden erişime açılacak. ABD Dışişleri Bakanlığı bu konuda kimseye ekstra bir bildirimde bulunmayacak.

Green Card sonuçları adayların, başvuruda bulundukları onay numaraları baz alınarak kontrol edilecek. Yapılan çekiliş sonucu adı çıkan adaylar göçmen vize mülakatı, randevu tarih ve saati hakkında bilgileri sonraki zamanlarda öğrenebilecek.

Green Card Sonuçları Açıklandı Mı?

Green Card sonuçları, 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü (bugün), muhtemelen 19.00 itibari ile açıklanacak. Başvuru onay numarası ile birlikte adaylar sonuçlarını dv.program.state.gov adresi üzerinden görüntüleyebilecekler.

Adaylar ABD'de süresiz yaşama ve çalışma hakkı elde edebilmek için Green Card başvurularını 4 Ekim - 7 Kasım 2023 tarihleri arasında yaptılar. Burada çok önemli bir nokta bulunmakta olup, o da başvuruda bulunan adayların, kendilerine verilen onay numarasını en az 30 Eylül 2025 tarihine kadar saklamalarının gerekliliğidir.

Green Card sonuçları içerisinde adı, seçilenler arasında yer alan kişiler, DV programı ile ilgili yapılacak işlemler konusunda, sonraki zamanlarda e-posta yolu ile bilgilendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.