En uygun konut kredisi veren banka o banka

En uygun konut kredisi veren banka o banka

Konut kredileri resmen uçtu. Ancak bazı bankalar hala düşük faizle konut kredisi verebilmek için kampanyalar yapmaktadırlar. Bu bankalar içerisinde en uygun konut kredisini hangi banka vermektedir? Detaylar haberimizde...

Konut kredilerinde yaşanan yükselişler sebebiyle aylık kredi taksitlerinde büyük yükselişler meydana geldi. Kredilerin yüksek faizle geri ödeme tutarları da cabası. Ancak birçok banka düzenlediği kampanyalarla konut kredilerini düşük faizle vermeye çalışmaktadır.

Ancak bu bankaların içinde en düşük faizle kredi vereni İş Bankasıdır. İş Bankası düzenlediği kampanya ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

İş Bankası ise bu kredi kampanyaları içerisinde en büyük kampanya yapan bankadır. İş Bankası 850.000 lira kredi için bir kampanya düzenledi. Konut kredisi veren bankalar içerisinde en düşük faizle konut kredisi veren banka da İş Bankası oldu.

Bazı bankaların %4 oranında faiz de verdiği konut kredisini İş Bankası yüzde 3.15 oranında vermektedir.

İş Bankası, 850.000 TL konut kredisi için ödeme planını,

120 ay vade ile 850.000 TL konut kredisi için, bankaya 10 yıl boyunca her ay 27.438 TL taksit ödeyecekler. Kredinin toplam maliyeti ise 3,2 milyon TL’ye ulaşıyor.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.