En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Çalışırken Hiç Masrafınız Olmayacak! Maaşınızı Biriktirebilirsiniz!

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Çalışırken Hiç Masrafınız Olmayacak! Maaşınızı Biriktirebilirsiniz!

En az lise mezunu personel alımı yapılacak. Maaşlar 90.000 TL'ye ulaşacak. Başvuruda bulunan adayların işe alımlarının onaylanması halinde konaklama masrafları ve ulaşım harcamaları şirket tarafından karşılanacak. Başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? Adaylar hagi pozisyonlarda görevlendirilecek? Başvurular nereye ve nasıl yapılacak? Siz de dünyanın farklı yerlerine seyahat edebileceğiniz ve bu sırada tüm masraflarınızın karşılanıp, üzerine de maaş verecek bir iş istemez misiniz?

En az lise mezunu personel alımı yapılacak. Emirates Havayolları, kabin memuru olarak çalıştırılmak üzere pek çok kişiyi işe alacak. Başvuruları almaya başlayan şirket, en az lise mezunu adaylar arasından seçim yapacak.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Şartları

En az lise mezunu personel alımı yapacak olan Emirates Havayolları'na başvuruda bulunmak için sağlanması gereken şartlar listesi şu şekilde:

• Pek çok kültürden insanlarla uğraşan; ekip ortamında mükemmel hizmet sunma konusunda doğal bir yeteneğe sahip olmakla ilgili olumlu tutum geliştirmiş olmak.

• En az Lise 12. sınıftan mezun olmuş olmak.

• Yazılı ve sözlü ingilizceyi akıcı olarak konuşabilmek. (Adayların farklı bir dili de konuşabilmeleri kendileri için avantaj olacaktır)

• Boyun, parmak ucunda dururken 212 cm kol erişimi ve minimum 160 cm yüksekliğe erişebilecek kadar uzun olması. (Böylece tüm uçak türlerinde acil durum ekipmanlarına kolayca ulaşabilecektir)

• Emirates kabin görevlisi üniforması giyildiğinde görünür yerde dövme bulunmaması.

• Yeni insanlara, yeni yerlere ve yeni durumlara uyum sağlayabilmek.

• İşe alınacak olan adayların Dubai'de ikamet edecek olması dolayısı ile BAE çalışma vizesi gerekliliklerinin karşılanması gerekir.

• MMüşteri hizmetleri konusunda en az 1 yıl deneyime sahip olmak.

En az lise mezunu personel alımı için başvurular online olarak yapılabileceği gibi Türkiye'de başvuru için bazı günler açık görüş de bulunmaktadır. Başvurular hakkında diğer detaylara Emirates Havayolları resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Maaşları

En az lise mezunu personel alımı başvurusu Emirates tarafından onaylanan adaylar, aylık 90.000 TL'ye varan maaş alabilirler. Otel konaklamaları ve ulaşım masrafları da şirket tarafından karşılanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.