Emekli Bayram İkramiyesi Erken Mi Verilecek?

Emekli Bayram İkramiyesi Erken Mi Verilecek?
Emekli Bayram ikramiyesi erken mi verilecek? Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Kurban Bayramı'nda verilecek olan bayram ikramiyesinin tarihine yönelik herhangi bir açıklamada bulundu mu?

Emekli bayram ikramiyesinin erken verilip verilmeyeceği, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere senede iki sefer ikramiye alan emekliler tarafından araştırılmaya başlandı.

Yapılan %50 zam sonrasında emekli bayram ikramiyesi 2024 yılı için 3.000 TL olarak belirlendi. Ramazan Bayramı sonrasında, Kurban Bayramı'nda da 3.000 TL almayı bekleyen SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri 2024 yılında toplamda 6.000 TL bayram ikramiyesi almış olacaklar.

Emekli Bayram İkramiyesi Erken Mi Verilecek?

Kurban Bayramı 2024 yılında 16 Haziran'da başlayacak. Ramazan Bayramı 10 Nisan'da başlamış ve bayram ikramiyeleri hesaplara 2 - 5 Nisan arasında yatırılmıştı. Kurban Bayramı için de emekli bayram ikramiyesinin erken verilip verilmeyeceği merak ediliyor.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamalar, konu hakkında bir satır arası yakalanır mı umuduyla takip ediliyor. Şu ana kadar emekli bayram ikramiyesinin hesaplara erken yatırılıp yatırılmayacağına ilişkin yapılan bir açıklama bulunmuyor.

Ancak önceki yılların ve Ramazan Bayramı'nda yatırılan ikramiyelerin ödeme zamanlarına bakıldığında, Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesinin hesaplara 3 - 7 Haziran 2024 tarihleri arasında yatırılabileceği öngörülüyor.