Bakanlıktan Öğretmenlere Yeniden Tablet Bilgisayar Sürprizi

Bakanlıktan Öğretmenlere Yeniden Tablet Bilgisayar Sürprizi

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenlere Bakanı tarafından 3 Mayıs tarihinde sürpriz niteliğinde bir mesaj gönderildi. Gönderilen mesaj ile öğretmenlerin teknolojik cihazlardan büyük indirimle yararlanmasını sağlayan kampanyanın da bulunduğu bir dizi indirim haberi iletildi. Peki tablet almak isteyen öğretmen bu indirimden nasıl faydalanacak? Söz konusu indirim öğretmenlere yüzde kaç oranında uygulanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı görev yapan öğretmenlere 3 Mayıs tarihinde gönderilen kısa mesaj gereği Samsung firmasına ait seçili ürünler için %30 oranında indirim yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu indirim sadece telefonlarda değil aynı zamanda beyaz eşyalarda akıllı saatlerde küçük ev aletlerinde tablet bilgisayarlarda ve daha birçok teknolojik dijital araçta yapılacak. İlgili kampanya seçili ürünlere uygulanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı eğitim neferlerine minnet isimli resmi internet sitesinden yayınlamış olduğu duyuruda birçok alanda öğretmenlere avantaj sağlayacak olan büyük indirimler yaptığını duyurdu.

Teknolojik cihaz destek kampanyasından %30 oranında indirim alabilmek için öğretmenlerin yönlendirme linkinden bir Samsung hesabı oluşturmaları gerekmektedir.

Tüm neferlerine destek kampanyası kapsamında yayınlanan Samsung ürünlerinde uygulanan %30 indirim kampanyasına ulaşmak için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

11 Yorum