1 Mayıs'ta PTT Açık Mı? PTT Çalışma Saatleri Resmi Tatillerde Geçerli Mi?

1 Mayıs'ta PTT Açık Mı? PTT Çalışma Saatleri Resmi Tatillerde Geçerli Mi?

1 Mayıs'ta PTT açık mı? İşçi Bayramı kapsamında PTT şubeleri hizmet vermeye devam edecek mi? Resmi tatil günlerinde PTT çalışıyor mu? PTT hangi günler ve hangi saatler arasında hizmet veriyor? PTT Kargo 1 Mayıs'ta hizmet vermeye devam edecek mi? PTT'ye bağlı şubeler çalışacak mı?

1 Mayıs'ta PTT açık mı? 1 Mayıs, Emek Ve Dayanışma Günü olması dolayısı ile ülkemizde resmi tatil olarak kabul ediliyor. Buna bağlı olarak ilkokul, ortaokul, lise, üniversite gibi okullar başta olmak üzere, hastaneler, sağlık ocakları... gibi pek çok kamu kurumu da hizmetlerine bir gün ara veriyor. Peki PTT ve PTT şubeleri 1 Mayıs'ta açık mı yoksa kapalı mı?

1 Mayıs'ta PTT açık mı? Ülkemizde pek çok etkinlik ile kutlanacak olan 1 Mayıs işçi bayramı resmi tatil olduğu için pek çok kamu kurum ve kuruluşu hizmetlerine bir gün süre ile ara veriyor. Bu kapsamda PTT çalışacak mı yoksa çalışmayacak mı?

1 Mayıs'ta PTT Açık Mı?

1 Mayıs'ta PTT açık mı? 1 Mayıs ülke genelinde Emek Ve Dayanışla Günü olarak kutlanıyor ve bu nedenle de resmi tatil olarak kabul ediliyor. PTT ise resmi tatillerde çalışmayan kamu kurumları arasında yer alıyor. Dolayısı ile 1 Mayıs'ta PTT açık olmayacak.

PTT'den hizmet almak isteyen vatandaşlar işlemlerini 2 Mayıs 2024 Perşembe günü 8.30 itibari ile yapabilecekler. PTT hafta içi 08.30 - 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Hafta sonları ise çalışmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.