1 Mayıs'ta Adliyeler Açık Mı? Dava Açılabilecek Mi? Duruşma Yapılabilecek Mi?

1 Mayıs'ta Adliyeler Açık Mı? Dava Açılabilecek Mi? Duruşma Yapılabilecek Mi?

1 Mayıs'ta adliyeler açık mı? Dava açılabilecek mi? Duruşmalar yapılacak mı? Vatandaşlar davalarının öne alım talebi için hakimle görüşebilecekler mi? Acil durumlar için adli süreçler işlemeye devam edecek mi? Vatandaşlar adliyeye girebilecek mi? Adliyeler 1 Mayıs'ta açık olacak mı? Çalışacak mı?

1 Mayıs'ta adliyeler açık mı? Bu yıl Çarşamba günü kutlamaları yapılacak olan 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü kapsamında resmi tatil olacak. Kamu kurum ve kuruluşları çalışmayacak. Peki bu kapsam içerisinde adliyeler açık olacak mı? Hukuki işleri olan kişilerin süreç takibi dolayısı ile adliyeye gitmeleri gerekebilir. Peki işlemleri yapılacak mı? Dava açılabilecek mi? Duruşmalar yapılacak mı? Hakimle görüşmeler yapılabilecek mi?

1 Mayıs'ta adliyeler açık mı? Resmi tatil günlerinde devlet kurumları çalışmalarına ara verir. 1 Mayıs da İşçi Bayramı olarak kutlanması dolayısı ile resmi tatil olarak ilan edilmiş durumda. Adliyelerde işi olan vatandaşlar bu nedenle araştırmalarını bu konuya yoğunlaştırdı. Adliyeler 1 Mayıs'ta çalışacak mı?

1 Mayıs'ta Adliyeler Açık Mı?

1 Mayıs'ta adliyeler açık mı? 1 Mayıs'ın İşçi Bayramı olması, Emek Ve Dayanışma Günü olarak kutlanması dolayısı ile resmi tatil olarak kabul edildiği ülkemizde kamu kurum ve kuruluşları ve devlete bağlı kurumlar çalışmayacak. Buna bağlı olarak adliyeler de 1 Mayıs'ta kapalı olacak. Vatandaşlar işlemlerini 2 Mayıs 2024 itibari ile yapmaya devam edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum