Yerli Süpermen Geliyor! Türkiye'de Bir İlk Olacak! Süper Kahramanlar Seyirci İle Buluşacak

Yerli Süpermen Geliyor! Türkiye'de Bir İlk Olacak! Süper Kahramanlar Seyirci İle Buluşacak
Bir ilke imza atan ve TRT Dijital platformlarında yayın hayatına başlayacak olan Süper Kahramanlar Altay isimli internet dizisinde savaşçı kadın rolünü üstlenecek Elif Doğan daha öncede yine internet dizisi olan Destan isimli dizisinde de savaşçı rolünde

Bir ilke imza atan ve TRT Dijital platformlarında yayın hayatına başlayacak olan Süper Kahramanlar Altay isimli internet dizisinde savaşçı kadın rolünü üstlenecek Elif Doğan daha öncede yine internet dizisi olan Destan isimli dizisinde de savaşçı rolünde acayip bir hikâye üstlendi.

Oyuncu Elif Doğan Dizi Hakkında Açıklama Yaptı

Ünlü oyuncu Elif Doğan, Süper Kahramanlar Altay, dizisindeki üç sezonluk kısmın ilk sezonunun çekimleri bitti ve gittikleri ülke, Kapadokya’dan Türkiye’ye döndüklerini açıkladı. Daha önceden Destan isimli dizide adeta kendisi de bir destan yazan Elif Doğan şimdi ise bir ilke imza atarak Süper Kahramanlar Altay isimli internet dizisinde tekrar savaşçı kadın rolünü oynayacak.

Büyük bir rol üstlenecek olan Elif Doğan, üstlendiği rolden çok memnun ve daha çok yükselmesi için iyi bir fırsat olacaktır. Destan dizisiyle güzel bir çıkış yaparak insanların gözündeki değerini yükseltti. İnsanlar, Elif Doğan’ı onurla ve gururla izliyor. Elif Doğan’ın bu özel çıkışıyla insanların gözlerindeki değerini artırdı.

Süper Kahramanlar Altay Dizisinin Hikâyesi ve Oyuncuları

Hikâyesi ile adeta seyircileri komedisiyle heyecanlandıran muazzam dolu konusuyla insanları ekrana kilitliyor. Özellikle Süpermen "e benzeyen dizi, Şu Kız rolüyle Elif Doğan, Beste Kökdemir ve daha birçok birbirinden ünlü oyuncunun severek çekimlerine katıldığı muhteşem TRT’nin internet dizisinin ilk sezon çekimlerini Kapadokya’da tamamlayıp Türkiye’ye gururla dönen oyuncular, kendilerini adeta bir Süpermen filmi çekiyor sandılar.

Oyuncuların kendilerine has, birbirinden eşsiz rolleriyle seyircisini ekrana kilitlemeli başaracak ve başarıyor da. TRT Dijital platformunda yayınlanacak olan Süper Kahramanlar Altay dizisini heyecan ile bekleyen internet seyircileri, dizinin içeriğini çok merak ediyorlar. Daha önce Destan dizisi çıktığında da Elif Doğan rol aldığı için heyecan ile bekleniyordu.

Kaynak: