WhatsApp Öyle Bir Yenilik Getirdi Ki? Kullanıcılar Çok Memnun Kalacak! Hemen Deneyin

WhatsApp Öyle Bir Yenilik Getirdi Ki? Kullanıcılar Çok Memnun Kalacak! Hemen Deneyin
2022 yılında whatsapp’ın güncellemiş olduğu özelliği duyulması üzerine Android beta cihazlarını kullanan kişilere. Yeni bir güncelleme daha sunuyor.

2022 yılında whatsapp’ın güncellemiş olduğu özelliği duyulması üzerine Android beta cihazlarını kullanan kişilere. Yeni bir güncelleme daha sunuyor. Whatsapp milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir mesajlaşma uygulaması olarak her geçen gün sunmuş olduğu güncellemeler ile kullanıcılarına hizmet sunmaya devam etmektedir. Yeni güncelleme haberi ile gelen WhatsApp uygulaması kullanıcılarına müjdeli haberi veriyor güncel olarak yapılan güncellemede WhatsApp üzerinde açılan pencere eş zamanlı olarak başka bir açılan pencerede görülebilecek kimle yazışıyorsun sorusu artık tarihe kalkıyor.

Eşlik modu özelliği sayesinde 2022 yılında tanışan kullanıcılar yapılan güncelleme sayesinde 2 hesabın birbirine bağlanmasıyla eş zamanlı olarak aynı sohbet uygulaması görülebilecek. 2.23.8.2 WhatsApp güncellemesi sayesinde bu güncellemeyi indirecek olan Android beta kullanıcıları kullanılabilecek.


WhatsApp uygulamasının kullanıcılarına sunmuş olduğu eşlik mi oldu sayesinde çoklu hesaplardan ve cihazlardan bir bağlantı uzantısıyla eş zamanlı olarak WhatsApp konuşmaları görüntülenebilecek Bu sayede WhatsApp kullanıcıları farklı cihazlardan eş zamanlı olarak sohbetleri görüntüleyerek telefona bağlayabilecek ana cihazdan bağlantı sağlanarak internetin olmadığı durumlarda bile sohbet içerikleri görüntülenebilecek

Kiminle Yazışıyorsun Sorusu Tarihe Karışıyor


Eşlik modu sayesinde güncellenen yeni özellik ile birlikte Android Beta kullanıcılarına bu hizmet sunulmuştur farklı bir Android cihazı ile bağlanmaya izin vererek yeni özelliği kullanıma açılabilmektedir. Bu özelliği denemek isteyen kullanıcılar için nasıl kullanıldığı halen araştırılmaktadır ikinci bir Android cihazına yüklenen WhatsApp Messenger veya business uygulaması sayesinde Beta sürümleri indirmeleri gerekmektedir.

Uygulamayı ilk cihazda aktif edildikten sonra ikinci bir cihaz seçerek iki cihazın birbirine bağlanması sağlamış 2 cihazın ekranında QR kodu tarattıktan sonra eş zamanlı olarak iki cihazı birden birbirine bağlamış olacaksınız bu sayede 1 cihazda oluşturulan sohbetler 2 cihazda da görüntülenebilir hale gelecek.