VakıfBank Bedava Kampanyası İle iPhone 15 Ve Daha Fazlasını Dağıtıyor!

VakıfBank Bedava Kampanyası İle iPhone 15 Ve Daha Fazlasını Dağıtıyor!

VakıfBank Bedava Kampanyası ile müşterilerine Hoş Geldin hediyeleri dağıtıyor. Bu hediyeler arasında iPhone 15, Apple Watch ve AirPods kulaklık da yer alıyor. Bu hediyelerden kazanmak için yapmanız gereken şey ise çok kolay... VakıfBank müşterisi değilseniz hemen olmalısınız! Detaylar haberimizde:

VakıfBank bedava kampanyasında son 3 gün. Banka yeni müşterilerine Hoş Geldin Hediyeleri sunuyor. Verilen hediyeler arasında 5 kişiye dağıtılacak olan iPhone 15 de yer alıyor.

VakıfBank Bedava Kampanyası

VakıfBank bedava kampanyası kapsamında ilk kez Vakıfbank'lu olan 5 kişiye iPhone 15 veriyor. Hoşgeldin Hediyeleri kapsamında 5 kişiye Apple Watch Series 9 ve 5 kişiye AirPods Pro 2. Nesil kulaklık da yer alıyor.

Bu hediyelerden birini kazanma hakkı elde etmek için en geç 25 Mayıs 2024 Cumartesi gününe kadar VakıfBank'lı olmak gerekiyor. Kampanya katılım koşulları ise şu şekilde:

VakıfBank Hoş Geldin Hediyeleri ve Bedava Kampanyası için şu açıklamayı yapıyor:

25.03.2024 – 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Müşterimiz olun, çekiliş ile 5 adet iPhone 15, 5 adet Apple Watch Series 9 veya 5 adet AirPods Pro (2. Nesil)’den birini kazanma şansını yakalayın.

Bu aşamada daha önce hiç VakıfBank'lı olmamış kişiler tarafından yapılması gereken: VakıfBank Mobil uygulamasını indirmek, Dijital VakıfBank Müşterisi olmak... Ve bu işlemi, son gün 25 Mayıs 2024 Cumartesi olacak şekilde tamamlamaktır.