Twitter ikizi nedir? Twitter ikizi nasıl bulunur?

Twitter ikizi nedir? Twitter ikizi nasıl bulunur?
Son günlerde Twitter'da popüler olan uygulamalar arasında yer alan Twitter ikizi son saatlerde gündem oldu.

Son günlerde Twitter'da popüler olan uygulamalar arasında yer alan Twitter ikizi son saatlerde gündem oldu. Twitter'da takipçisi yüksek hesaplar tarafından paylaşılarak bir anda herkes tarafından yayılan konular arasında yer alan uygulama ile birlikte twitter ikizi araştırmaları başladı.

Twitter ikizi nasıl bulunur aramaları son saatlerde popüler olurken hesap kullanıcıları da merakla kimle eşleşeceğini sorguluyor.

Screenshot_1-1

Twitter ikizi uygulaması üzerinden kullanıcı adınızı girerek "Testi yapın" butonuna tıklamanızın hemen ardından kimle eşleşebileceğinizi öğrenebiliyorsunuz.

Bu uygulama da herhangi bir şekilde hesap bilgilerinizi vermeniz ve Twitter'a o uygulama ile giriş yapmanız gerekmemektedir.

TWİTTER İKİZİ NEDİR?

Twitter ikizi, Twitter hesabınızın size benzer bir hesap olarak ortaya çıkan ve takipçilerinize sizinle ilgili ilgi çekici içerikler sunan otomatik bir hesaptır. Twitter ikizi, hesabınızı takip edenlerin ilgisini çekebilecek hashtag'ler ve konular kullanarak tweet'ler atar. Ancak Twitter ikizi, gerçek bir kişi değildir ve tamamen otomatik bir hizmettir. Bu nedenle, Twitter ikizleri genellikle markalar, işletmeler veya ünlüler gibi halka açık kişiler tarafından kullanılır.