TOGG'un ilk sahibi belli oldu! Herkesin çok yakından tanıdığı o iki kişi kim? Teslimatlar ne zaman başlayacak?

TOGG'un ilk sahibi belli oldu! Herkesin çok yakından tanıdığı o iki kişi kim? Teslimatlar ne zaman başlayacak?
Yerli otomobil üreticisi TOGG, uzun süren hazırlık sürecinin ardından satışlarına başladı ve önceden yapılan ön siparişler sonucunda ilk sahipleri belirlendi. Bu özel araçların ilk sahipleri arasında herkes tarafından tanınan iki isim de yer alıyor..

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ilk sahiplerine teslim edilmeye başlanıyor. İlk Togg araçlarının sahipleri belirlendi ve listenin en üst sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yer alıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, pazartesi günü yapılacak törende ilk Togg'u Erdoğan çiftine teslim edeceklerini duyurdu. Bu gelişme, Türkiye'nin yerli otomobil projesindeki önemli bir kilometre taşı olarak kaydedilecek.

Türkiye'nin otomobil sektöründe başarılı bir giriş yapması için büyük bir öneme sahip olan Togg, tamamen yerli imkanlarla üretilen ve yüksek teknolojisiyle dikkat çeken bir araç. Elektrikli motoruyla çevreci bir seçenek sunan Togg, modern tasarımı ve yüksek performansıyla da dikkat çekiyor.

TOGG'un İLK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

Türkiye'nin gurur kaynaklarından biri olan yerli otomobil Togg, ilk sahiplerine kavuşmaya hazırlanıyor. Togg'un ilk siparişini veren isimlerin arasında ülkemizin en üst düzey yöneticilerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da yer alıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg'un teslimatı ile ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine pazartesi günü araçlarını teslim edeceklerini duyurdu.

İKİNCİ TOGG AZERBAYCAN'A GİDİYOR

toggun-ilk-sahibi-belli-oldu-herkesin-cok-yakindan-tanidigi-o-iki-kisi-kim-teslimatlar-ne-zaman (2)

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili açıklamalarına devam ediyor. İlk Togg aracının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edileceğini belirten Varank, ikinci aracın ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teslim edileceğini açıkladı.

TESLİMAT TARİHİ BELLİ OLDU

Togg, 2022 yılında seri üretime geçti ve ilk teslimatları nisan ayında gerçekleştirilecek. V1 ve V2 donanımlı 314 km menzile sahip T10X modellerinin teslimatları ise Temmuz 2023'te başlayacak. V1 donanımlı ve 314 kilometre menzile sahip T10X modeli ise 953 bin TL'lik fiyatı ile Kasım 2023'te sahiplerine teslim edilecek.