Tetikçinin Oğlu Dizisinde Beklenmedik Gelişme! Kimse Böylesini Beklemiyordu

Tetikçinin Oğlu Dizisinde Beklenmedik Gelişme! Kimse Böylesini Beklemiyordu
Farklı prodüksiyonu, etkileyici konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile bu akşam saat 20.00'da ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisi için geri sayım başladı.

Farklı prodüksiyonu, etkileyici konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile bu akşam saat 20.00'da ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisi için geri sayım başladı. ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisinin başrol oyuncuları olan Timuçin Esen ve Şevket Çoruh yan rollerde yer alan Genco Özak, Sezin Akbaşoğlu, Bahar Şahin, Serhat Kılıç ve Baran Can Eraslan bulunuyor.

‘Tetikçinin Oğlu’ dizi hikayesinde izleyicileri bekleyen konu baba ve oğul hikayesidir. Başarılı oyunculuğu ile her zaman beğenilen Timuçin Esen, yeni rol alacağı proje hakkında şu ifadeleri kullandı. ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisi bir baba oğul hikayesidir. Senelerdir bulamadığı oğlunu tehlikeli bir zaman içinde bulmuş olan Korkmaz'ın hem oğlunu koruma altına alması hem de tekrardan baba sorumluluğunu üstlenme sürecini sunacağız.

Dizinin güçlü karakterlerinden bir tanesine hayat verecek olan oyunculardan Genco Özak iki deneyimli başrol oyuncusu ile beraber hikâyede önemli bir noktada yer alacak. Genco Özak tekrardan izleyicilerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

Şevket Çoruh ve Timuçin Esen Gibi Deneyimli İsimler ile Aynı Hikâyede Yer Alıyor

Genco Özak, Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi çok başarılı isimler ile aynı hikâyede olmanın gurur verici olduğunu ifade ederken, ‘Tetikçinin Oğlu’ hareketli, bol aksiyonlu ve etkili bir dizi hikâyesi olarak ekranlarda olacak diye açıklandı. Çok değerli ve güçlü bir oyuncu kadrosu ile ekranlar karşısında olacağız. Dizi çekimleri için Bodrum'da çalışmak da ayrıca eğlenceli. İyi bir hikâye ve güçlü bir kadro ile seyircinin karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyorum diye ifade etti. Arka Sokaklar dizisinde polis olarak ekranlara çıkan Şevket Çoruh bu defa tam tersi, bir suçlu olarak izleyiciler karşısında olacak.